1. HABERLER

  2. KİTAP

  3. Siyonistler Sahte Vasiyetler Yazdı
Siyonistler Sahte Vasiyetler Yazdı

Siyonistler Sahte Vasiyetler Yazdı

Ethel Leonora’nın bu kitabında siyonistler ve İsrail hakkında çarpıcı bilgiler de yer alıyor.

27 Ocak 2012 Cuma 04:04A+A-

Latin Amerikalı yazar Ethel Leonora, 1951’de Mexico City News’e verdiği mülakatta daha o zamanlardan önemli tesbitlerde bulunmuş. Leonora “Siyonist İsrail, tüm Ortadoğu’nun başına bela olacak” demiş.

Haber: NASUH CAN

Ethel Leonora Latin Amerikalı bir yazar. 1956’da vefat etmiş. 1948’de Siyonist İsrail kurulduğunda “Tehlike canları çalıyor” demişti. 1951’de Mexico City News’e verdiği mülakatta daha o zamanlardan önemli tesbitlerde bulunan yazar, “Siyonist İsrail, tüm Ortadoğu’nun başına bela olacak” dediğinde Yahudiler kızılca kıyamet koparmıştı. Hatta Hitleri Siyonistlerin özellikle güçlendirdiğini, milyonlarca Yahudi’yi katledenlerin aslında Siyonistler olduğunu ifade etmişti.

Siyonist İsrail’in Hedefi Haline Gelmişti

Ethel Leonora’nın söyledikleri isabetliydi ki derhal saldırıya uğradı; 2 kez suikaste uğradı, ama küçük yaralarla kurtulmuştu. Sonrasında “Memleket Neresi Hemşerim” isimli kitabını yayınlayarak, Siyonist İsrail’in iyice hedefi haline gelmişti. İşte bu kitap Penguin yayınlarından tekrar yayınlandı.

Kitapta Siyonistlerin kendi amaçları uğruna insanları nasıl kullandığını, nasıl gizli katliamlar yaptığını yazmıştı. Kitaptan bazı satırlar şöyle: “Siyonizmin tarihinde el yazmaları önemlidir. Tüm devlet başkanlığı saraylarına sızmışlardır.

Her Tarafa Sızmışlar

Bolivya’dan Peru’ya, Arjantin’den Brezilya’ya, oradan Afrika’nın önemli kentlerine, Arap ülkelerinin birleşik krallıklarına, Avrupa’nın küflü surlarla çevrili dev kraliyet saraylarına... Hepsine sızmışlardır. Kralların, liderlerin başuçlarına kadar ya hekim olarak, ya hizmetli görevli olarak, ya seyis olarak, ya ekonomik danışman olarak hemen yanı başlarında yer almışlardır. Onların ölümlerinden sonra sahte vasiyet yazmaları türetmişlerdir. Sözde vasiyetlerde hep Siyonist İsrail’in bekasının gerekliliği vurgulanmıştır. Bu uğurda ülkelerinin gerekeni yapacakları doğrultuda sahte ifadeler yer almıştır. Aralarında el yazmaları ustaları vardır. Toprağın derinliklerinde beklettikleri sert parşömen kağıtları işlemden geçirdikten sonra sahte vasiyetleri bu kağıtlara yazarlar. Bu sözde eski yazma vasiyetleri “Arcanum” haline getirirler. Yani sahte eski belge...”

Mossad MI5 ve CIA’dan Yardım Aldı

Ethel Leonora’nın bu kitabında daha çarpıcı bilgiler de yer alıyor. Örneğin Mossad’ın kuruluşunda İngiliz istihbarat örgütü MI5’ten ve CIA’den nasıl yardım aldığı, Mossad’ın Siyonist Yahudi olan Kurt lakaplı Kessinger’dan nasıl destek aldığını da teferruatlıca anlatılıyor. Ethel Leonora’nın kitabı Penguin yayınlarından çıktı.

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT