Siyonist ordusu kaybetmeye devam ediyor: Üç işgalci katil daha öldü!

Siyonist ordusu kaybetmeye devam ediyor: Üç işgalci katil daha öldü!

​​​​​​​Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çatışmalarda 3 siyonist israil askerinin öldüğü bildirildi.

İşgalci israil tüm kınama ve çağrılara rağmen Gazze'de soykırımını sürdürürken Kassam Tugayları siyonistleri ağır darbelerle imha etmeye devam ediyor.

İşgalci israil ordusundan yapılan açıklamada, 401. Tugay 52. Zırhlı Birlik Taburu'nda görevli 3 askerin öldüğü kaydedildi.

Öldürülen askerlerin Shoham Menahem (21), Shlomo Yakir Shrem (20) ve Yuliy Faktor (19) olduğu ve ailelerine haber verildiği aktarıldı.

Ayrıca aynı taburda görevli bir subayın da ağır yaralandığı ve hastaneye sevk edildiği belirtildi.

İşgal kaynaklarına göre son bir ay içerisinde Gazze'de imha edilen israil askeri sayısı ise 26'ya yükseldi.

Kassam Tugayları'nın çok sayıda başarılı imha operasyonlarının olduğu ve sayının işgal kaynaklarında açıklanandan çok daha fazla olduğu biliniyor.

Kaynak:DoğruHaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir