1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Siyonist katillerle ticareti devam ettirmek insanlığa ihanettir!
Siyonist katillerle ticareti devam ettirmek insanlığa ihanettir!

Siyonist katillerle ticareti devam ettirmek insanlığa ihanettir!

Türkiye limanlarından işgal rejimine kalkan gemiler Türkiye’nin söylem üstünlüğünü ortadan kaldırıyor.

22 Kasım 2023 Çarşamba 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İşgal çetesi Filistin’deki savaşı sürdürebilmenin yollarını arıyor. Ekonomik olarak her geçen dakika ağırlaşan maliyetler, can kayıplar, psikolojik durum ve uluslararası baskılar işgal rejimini çok zor bir pozisyona soktu.

İşbirlikçi Arap rejimleriyle normalleşme adımlarının konuşulduğu bir vasattan Siyonistlerin tüm dünya için nefret objesine dönüştüğü bir duruma geçildi. Türkiye ise Hamas’ın meşruiyetini vurgularken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan her platformda katil rejime yönelik sert ithamlarda bulunuyorlar.

Her şeye rağmen bu olumlu gelişmeleri karalayan bir ticaret gerçeği ile karşı karşıyayız. Türkiye limanlarından her hafta işgal rejimine başta çelik ve kimyasal malzeme olmak üzere bir çok emtia gidiyor. Türkiye’nin Siyonist çete ile ticaretini sürdürmesi söylem üstünlüğünü zedelerken çok ciddi bir tutarsızlığı da beraberinde getiriyor.

Türkiye’deki karar alıcıların bu hatadan hızlıca dönüp işgal çetesi ile olan ticari ve siyasi tüm anlaşmaları sona erdirmesi gerekiyor.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum