1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist İsrail, Han Yunus ve Rafah’ı Bombaladı
Siyonist İsrail, Han Yunus ve Rafah’ı Bombaladı

Siyonist İsrail, Han Yunus ve Rafah’ı Bombaladı

Gazze’ye saldırılarını yoğunlaştıran İsrail işgal ordusu bugün Han Yunus ve Rafah şehirlerine bomba yağdırdı. Savaş uçaklarının saldırısında bir tavuk çiftliği yerle bir oldu, bir Filistinli yaralandı.

08 Aralık 2010 Çarşamba 15:11A+A-

Siyonist işgal ordusuna bağlı savaş uçaklarının bugün sabah erken saatlerde Gazze'nin Han Yunus ve Rafah şehirlerinde iki hedefe yaptığı saldırılarda büyük bir yıkımın meydana geldiği ve bir vatandaşın da yaralandığı belirtildi.

Bölgedeki yerel kaynaklar Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine yaptıkları açıklamada bugünkü saldırıyla ilgili şu bilgiyi verdiler: "Bugün sabah erken saatlerde Siyonist işgal ordusuna bağlı savaş uçaklarının Han Yunus'un güneyinde bulunan Kayzan Ebu Reşvan bölgesinde Abdulhakim El-Mucayide'ye ait tavuk çiftliğini bombalaması sonucu çiftlik tamamıyla yıkılırken, bombardımanda 22 yaşındaki Nidal Umeyre de yaralandı. İşgal uçakları bu saldırıyla eş zamanlı olarak Gazze-Mısır sınırındaki Rafah şehrinin doğu kesimine düşen El-Ceradat bölgesinde de bir tüneli bombaladı."

Siyonist işgal ordusu bazen karadan, bazen havadan ve bazen de denizden Gazze'de belirlediği hedefleri, sınır bölgelerindeki tarlaları ve evleri bombalıyor.

HABERE YORUM KAT