1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist İşgalciler Filistin Okuluna Baskın Düzenledi
Siyonist İşgalciler Filistin Okuluna Baskın Düzenledi

Siyonist İşgalciler Filistin Okuluna Baskın Düzenledi

“Yerleşimci” olarak nitelendirilen Yahudi işgalcilerin, işgal altındaki Batı Şeria’daki bir okula baskın düzenleyip öğretmen ve öğrencilere saldırdığı bildirildi.

29 Aralık 2017 Cuma 09:57A+A-

Yahudi işgalciler, işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyindeki bir okula baskın düzenlediği, öğretmen ve öğrencilere saldırdığı öğrenildi.

Filistin hükümetine bağlı İşgal Birimleri Dosyası Sorumlusu Gassan Dağlas yaptığı açıklamada, yaklaşık 15 Yahudi işgalcinin işgal altındaki Batı Şeria’nın Nablus kentinin güneyinde yer alan Burin okuluna baskın düzenlediğini belirtti.

Yahudi işgalcilerin öğretmenlerle öğrencilere saldırdığını aktaran Dağlas, okul yönetimine ait araçlara zarar verdiklerini kaydetti.

Olay üzerine öğrencilerle Yahudi işgalciler arasında arbede yaşandığını belirten Dağlas, İsrail askerlerinin bölgeye geldiğini, Filistinlilere göz yaşartıcı bomba ve plastik mermi ile müdahalede bulunduğunu ifade etti.

Nablus’un çevresinde bulunan 39 illegal Yahudi işgal biriminde yaklaşık 40 bin Yahudi işgalci yaşıyor ve söz konusu işgalciler zaman zaman Filistinlilere yönelik çeşitli saldırılarda bulunuyor.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT