1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Siyonist Çete ile Anlaşma TBMM Dışişleri Komisyonunda Kabul Edildi
Siyonist Çete ile Anlaşma TBMM Dışişleri Komisyonunda Kabul Edildi

Siyonist Çete ile Anlaşma TBMM Dışişleri Komisyonunda Kabul Edildi

"Türkiye Cumhuriyeti ile İsrail Devleti Arasında Tazminata İlişkin Usul Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı" TBMM Dışişleri Komisyonunda kabul edildi.

17 Ağustos 2016 Çarşamba 23:53A+A-

Haksöz Haber

Tasarı, AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan başkanlığında toplanan Meclis Dışişleri Komisyonunda basına kapalı görüşüldü. Komisyon üyelerinin anlaşma hakkında görüşlerini bildirmesinin ardından yapılan oylamada tasarı kabul edildi.

Mavi Marmara’da 10 Müslümanın katledilmesi, onlarca kişinin yaralanması ve Gazze’ye yardım için yola çıkan geminin içindeki yolcularıyla birlikte gasp edilmesinden sorumlu tutulan Siyonist çete şefi katiller hakkında açılmış davaların düşürülmesi konusu İsrail ile normalleşme adına imzalanan anlaşmanın en önemli maddesini teşkil etmekte. Hükümet adına imzalanan anlaşma metni Meclis gündeminde kabul edilirse şehit ailelerine İsrail’in ödeyeceği 20 milyon dolar karşılığında Türkiye devleti Mavi Marmara katliamına ilişkin Siyonist ordunun şefleri aleyhinde İstanbul’da açılmış bulunan davayı düşürecek. Ve bu konuyla ilgili olarak bundan böyle hiçbir dava da açılamayacak!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum