1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist bakan esas niyetlerini ağzından kaçırdı!
Siyonist bakan esas niyetlerini ağzından kaçırdı!

Siyonist bakan esas niyetlerini ağzından kaçırdı!

Siyonist Maliye Bakanı Bezalel Smotrich utanmadan “zorunlu göçün” Gazze için “tek insani çözüm” olduğunu söyledi.

14 Kasım 2023 Salı 15:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazze’de katliam devam ederken bütün dünyada işgal rejimine tepkiler yükseliyor. Halklar “ateşkes” çağrısı yaparken Batılı devletler bile Siyonistlere eskisi gibi destek veremiyor. Gazze’deki katliamlarla Siyonistlerin ne amaçladığı ise çeşitli mahfillerde değerlendiriliyor.

Kimileri Aksa Tufanı’ndaki hezimeti saklama çabasını ön plana çıkarırken kimileri ise intikam hırsıyla yapılan akılsız işlerden bahsediyor. Gazze halkının Sina Çölü’ne sürülmesi iddiaları da dile getirilse de bunun en zor yol olduğu şüphe götürmez bir gerçek.

Siyonist Maliye Bakanı Bezalel Smotrich ise utanmadan sosyal medya hesabından Filistin için “insani çözüm” önerisini dile getirmiş. Smotrich, Gazze’deki Filistinliler için "gönüllü göçü" "doğru insani çözüm" olarak desteklediğini söyledi.

Bezalel Smotrich’in bu sözleri Siyonistlerin resmi politikasının açıktan ifade edilmesi anlamına geliyor. Gazze halkı ise en başından beri bu niyetin farkında olarak hareket ediyor. Hiçbir şekilde direnişten taviz vermeyen Gazzeli Müslümanlar “burada kalacağız” diyerek özgürlükleri için ölümü göğüslediklerini her fırsatta dile getiriyorlar.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum