1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Sıyam, Gazze'yi Adaletin Kalesi Haline Getirdi
Sıyam, Gazzeyi Adaletin Kalesi Haline Getirdi

Sıyam, Gazze'yi Adaletin Kalesi Haline Getirdi

Filistin İçişleri Bakanı Said Sıyam, Gazze'de şehadetinin üçüncü yıldönümünde saygıyla ve rahmetle anıldı.

17 Ocak 2012 Salı 08:59A+A-

Filistin İçişleri Bakanlığı, mensuplarının güvenliği sağlamada, direnişi korumada, Filistin halkına saygıda ve Gazze’nin inşasında şehit komutan Said Sıyam'ın açtığı yoldan yürümeye devam edeceklerini bildirdi.

Şehit Said Sıyam'ın yılmak ve boyun eğmek bilmeyen güvenlik güçlerinin temelini attığına işaret eden Filistin İçişleri Bakanlığı, güvenlik güçleri mensuplarının direniş ve kararlılıklarıyla emanete sadık kaldıklarını ve sözlerini yerine getirdiklerini söyledi.

İsmail Heniyye başkanlığındaki hükümete bağlı Filistin İçişleri Bakanlığı, dün (15 Ocak Pazar) konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan bildiride, Siyonist düşmanın Said Sıyam'ı şehit ederek düşüncesini de yok edeceğini sandığı fakat yanıldığı ifade edildi.

Şehit Said Sıyam'ın Gazze Şeridi'ndeki güvenlik birimlerinin inşasına katkısını öven Filistin İçişleri Bakanlığı, daha önce yolsuzluk ve zulüm yatağı olan bakanlığın Said Sıyam tarafından güvenlik ve adaletin kalesi haline getirildiğini belirtti.

Siyonist işgal ordusunun Gazze Şeridi'ne açtığı savaşın sona ermesine birkaç gün kala işgal güçlerinin saldırısında hayatını kaybeden Said Sıyam'ın şehadet yıldönümünde yayınladığı bildiride Sıyam'ın eşsiz bir lider olduğuna dikkat çeken Filistin İçişleri Bakanlığı, Siyonist işgalcinin tehditlerinin Filistinlileri korkutamayacağını ve işgale karşı kararlılıkla direnip şehit bakan Said Sıyam'ın peşinden gitmek için yarışacaklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT