1. HABERLER

  2. HABER

  3. Şimdi ‘Hocam İzindeyiz’ Diye Devam Ediyorlar
Şimdi ‘Hocam İzindeyiz’ Diye Devam Ediyorlar

Şimdi ‘Hocam İzindeyiz’ Diye Devam Ediyorlar

Adalet Bakanı Bozdağ "Biliyorsunuz. CHP eskiden ne diyordu ‘Atam izindeyiz’ diyordu. Şimdi onu değiştirmişler. ‘Hocam izindeyiz’ diye devam ediyorlar. Dün başka bugün başka" dedi.

26 Mart 2014 Çarşamba 13:50A+A-

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisi tarafından Grand Ser Otelde düzenlenen İstişare Toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlere çok az kaldığını ifade ederek, seçim çalışmalarında canla başla çalışan AK Parti İl Teşkilatına teşekkür etti.

AK Parti iktidarı döneminde Yozgat'a ve ilçelerine yapılan yatırımları anlatan Bozdağ, bazı yerel ve ulusal gazetelerin AK Parti'nin yaptığı eserleri görmezden geldiğini belirtti.

Bozdağ, AK Parti'nin yaptığı işleri hayal dahi edemeyenlerin sadece kuru kuru eleştiri yaptığını dile getirerek, "Bu MHP Yozgat'a üniversite getirdi de Yozgatlılar 'bu devletin işi biz devletin işini istemiyoruz sen kendi işini yap mı' dediler.  Şehir hastaneleri kurdular, yüksek hızlı tren getirdiler de Yozgatlılar 'ne yapıyorsunuz biz bunu sizden istiyor muyuz mu' dediler. Mesele o değil. At sahibine göre kişner. Bu Bahçelisi Kılıçdaroğlusu ata bile binemezler. Köroğlu'nun atı bunları yanına bile yaklaştırmaz. Tayyip Erdoğan ata bindi. Köroğlu'nun atını şaha kaldırdı. İşte olay bu" diye konuştu.

"Tayyip Erdoğan’ın sürdüğü arabanın geri vitesi yok"

Bozdağ, Türkiye'nin önüne kimsenin taş koyamayacağının altını çizerek şunları kaydetti:

"Ben buradan Yozgat’tan bir kez daha diyorum ki boşuna uğraşıyorlar. Tayyip Erdoğan’ın sürdüğü arabanın geri vitesi yok. İleri, her zaman ileri. Hep ileri. Bahçeli olsa rüzgara göre döner, Allah var. Kılıçdaroğlu olsa rüzgar esmeden döner. Şimdi biliyorsunuz. CHP eskiden ne diyordu ‘ Atam izindeyiz’ diyordu. Şimdi onu değiştirmişler. ‘Hocam izindeyiz’ diye devam ediyorlar. Değiştirdiler. Bambaşka bir noktaya getirdiler. Ama biz değişmiyoruz. Bizim hedefimiz 2023. İnşallah buradaki gençlerin hedefi 2053, 2071. Bizim yapamadıklarımızı onlar yapacaklar.  Büyük Türkiye’yi onlar daha iyi bir noktaya getireceklerdir. Hangi iftiraları, nereden yayarlarsa yaysınlar. Hepsi boş. Çünkü bu millet kararını vermiş. Ve bu millet kime sahip olacağını biliyor. Tayyip Erdoğan yerli bir figürdür. Ve Türkiye’nin kendi gönül hazinesinin, kendi kültürünü, kendi medeniyetini, kendi tarihi mirasını ayağa kaldıran bir liderdir. Millet bunu görüyor."

Bozdağ, toplantının ardından Sarraflar Caddesi'nde AK Parti Yozgat Belediye Başkanı adayı Kazım Arslan ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum