1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Şeytanın evladı “Filistin’in devlet olarak tanınmasından” rahatsız!
Şeytanın evladı “Filistin’in devlet olarak tanınmasından” rahatsız!

Şeytanın evladı “Filistin’in devlet olarak tanınmasından” rahatsız!

İslam düşmanı Salman Rüşdi, Hamas’ın terör örgütü olduğunu ifade ederken Filistin’in devlet olarak tanınmaması gerektiğini söylemiş…

22 Mayıs 2024 Çarşamba 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

1980’lerin sonunda kaleme aldığı “Şeytan Ayetleri” isimli paçavra ile Allah Resulü (sav) ve onun mübarek eşlerine hakaret ve iftiralar eden Salman Rüşdi isimli sapık Batıya yaranmak için elinden geleni ardına koymuyor.

Alman yayın kuruluşu RBB'ye konuşan Rüşdi, ABD ve Avrupa ülkelerinde üniversite eylemleri hakkında akıl dışı sözler sarf etti:

“Hamas bir terör örgütüdür. Genç, ilerici öğrenci siyasetinin faşist, terörist bir grubu desteklemesi çok tuhaf.”

Gençlerin ortaya koyduğu vicdan örnekliğini kötüleyerek kendisine konum elde etmeye çalışan Salman Rüşdi bu da yetmezmiş gibi Filistin’in devlet olarak tanınmasını da eleştiriyor:

“Şu anda bir Filistin devleti olsaydı Hamas tarafından yönetilirdi ve bu da onu, Taliban benzeri bir devlet haline getirirdi.” 

Salman Rüşdi’nin bu sözleri katil İsrail'in resmî X hesabında ve İsrailli sağcı diplomat David Saranga tarafından paylaşıldı. Anlaşılan o ki Rüşdi kimin önüne kemik atacağını çok iyi biliyor. Yıllardır kamuoyu önüne çıkmayarak bir köpek gibi gölgelerde yaşayan Rüşdi’nin sözleri Hamas ve Filistin karşıtlığının kimlere yakıştığının da kanıtı!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum