Ziraat Bankası Venezuela Merkez Bankası’nın Hesaplarını Kapattı

Ziraat Bankası Venezuela Merkez Bankası'na hizmet vermeyi bıraktığını açıkladı.

ABD’li yetkililerin bir süredir Venezuela’da Maduro yönetimiyle iş yapmayı sürdüren şirketlerin de yaptırımlara maruz kalabileceği mesajını vermesinin ardından Ziraat Bankası’nın Venezuela Merkez Bankası’na artık hizmet vermediği belirtildi.

Bloomberg’ün haberine göre, merkezi başkent Ankara’da bulunan Ziraat Bankası, Venezuela Merkez Bankası’nın hesabının kapandığını doğruladı ancak bu kararla ilgili başka ayrıntı vermedi.

Bloomberg’ün internet sitesinde yer alan habere göre, Venezuela Merkez Bankası sözleşmelilerin ücretlerini ödemek, para transferi yapmak ve Türk Lirası cinsinden ürün ithal etmek için Ziraat Bankası’nın hizmetlerinden yararlanıyordu. Venezuela Merkez Bankası’ndan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Dünya Haberleri

İzlanda'da Gazze'ye grafitili destek
Trump'tan Venezuela'ya yeni tehdit: Yakında karadan da saldırılara başlayacağız
Trump, ABD'de yaşayan Somalili göçmenleri hedef almaya devam ediyor
Avrupalıların yarısı Trump'ı "Avrupa düşmanı" olarak görüyor
ABD Hava Kuvvetlerinin gösteri uçağı düştü