Van'da PKK Saldırısı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Van'ın Özalp İlçesi'nde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lıların yola yerleştirdiği patlayıcı infilak ettirmesi sonucu 5 asker ile 1 sivil yaralandı. Sivil vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Saldırı Van-Özalp karayolunun 50'nci kilometresindeki taş ocakları mevkiinde meydana geldi. PKK'lılar tarafından menfeze yerleştirilen patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Saldırıda 2'si ağır 5 asker ile yoldan geçen bir aracın içinde bulunan 1 vatandaş yaralandı.

Yaralılar Van'daki hastanelere sevk edilirken, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.

1 SİVİL YAŞAMINI YİTİRDİ

Van-Özalp Karayolunda meydana gelen bombalı saldırı sırasında seyir halinde olan sivil araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralanan bu kişilerden 1'nin hastaneye kaldırılırken hayatını kaybettiği belirtildi.

Saldırıda yaralanan askerlerin 2’sinin durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şovmenliğe soyunan Hakan Bahadır'a tepki
CHP YDK, ihraçlara itirazı reddetti
Türkiye'de 2 milyon 264 bin 983 Suriyeli muhacir bulunuyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketine yönelik soruşturmada 6 şüpheli gözaltında
4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim alan öğrenci sayısı açıklandı