Tufts Üniversitesi öğrencileri Rumeysa Öztürk'ün serbest bırakılması için ayakta 

ABD’de maskeli ajanlar tarafından sınır dışı edilmek üzere gözaltına alınan Türkiyeli doktora öğrencisi Rumeysa Öztürk'ün serbest bırakılması için yüzlerce kişi Tufts Üniversitesi’nde toplandı. 

HAKSÖZ-HABER 

Siyonist soykırımcı İsrail’e kol kanat germeye devam eden Trump yönetimi, ABD’de Filistin yanlısı kişi-kuruluşlara karşı da hukuku ayaklar altına alan icraatlarda bulunuyor. 

Özellikle de üniversitelerde Filistin yanlısı öğrenci, akademisyen ve idarecilere boyun eğdirmek için türlü hukuksuzluklara imza atan Trump yönetimi, son olarak Türkiye kökenli doktora öğrencisi Rumeysa Öztürk'ü gözaltına almıştı. 

Tufts Üniversitesi’nde doktora öğrencisi olan Rumeysa Öztürk'ün serbest bırakılması için yüzlerce kişi üniversite kampüsünde toplanarak eylem yaptı. 

 

 

 

Dünya Haberleri

İşgalci İsrail, yabancı medyanın yayınlarının engellenmesine imkan veren yasayı 2 yıl daha uzattı
İklim aktivisti Greta Thunberg, Londra'daki Filistin yanlısı eylemde gözaltına alındı
İngiltere'de Gazze için açlık grevine destek büyüyor
ABD, yabancı üretim dronların ülkede satılmasını yasakladı
Avusturya'da ÖVP’nin Müslüman karşıtı paylaşımı tepki gördü