Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün amacı ne?

DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından operasyonla ele geçirilen kurşunlarla 'Andımız' yazılmasını eleştirerek, "Trabzon Emniyet Müdürü acilen görevden alınmalıdır." dedi.

HAKSÖZ HABER

Trabzon Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen uyuşturucu ve mermilerle ‘Andımız’ yazarak sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu da yapılan bir operasyonda ele geçirilen uyuşturucu ve mermilerle ‘Andımız’ yazarak sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Trabzon Emniyet Müdürü’nün görevden alınmasını talep etti.

Memurların politize olması hukuk devleti için alarm sinyalidir. Maalesef iktidar bu durumu tetikledi.” diyen Yeneroğlu’nun iktidarı salt MHP olarak göstermesi ya da AK Parti’yi hedef tahtasına oturtması doğru olmasa da, “andımız”ı iktidarın küçük ortağı MHP’nin savunduğu da bir gerçektir. AK Parti’nin de buna sessiz kalmaya devam etmesi ise oldukça üzüntü vericidir.    

Mustafa Yeneroğlu paylaşımına ek olarak, “Hangi görüşü savunduğu önemli değil, özellikle silah taşıyan kamu personelinin siyasi tartışmalara karışması kabul edilemez. Trabzon Emniyet Müdürü acilen görevden alınmalıdır.” dedi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün mahkemenin hükmüne bir tepki olarak yaptığı düşünülen bu paylaşımı, ırkçılığın toplumun benliğine nasıl da yerleştiğini göstermesi açısından oldukça önemlidir.

Hükümetin yıllarca mücadelesini verdiği bir anlayışın son birkaç yılda MHP ve uzantıları ile yok edilmeye çalışıldığını görmesi acaba ne kadar zamanını alacak?

Yorum Analiz Haberleri

Kampüs intifadası üniversite mabedini yıkarken…
Özgürlük Filosu ne durumda?
Bahçeli: “Hamas’a terör örgütü demek, Siyonizm'in değirmenine su taşımaktır!”
"Meyhaneciden kefil istemişler, bozacıyı göstermiş..."
Ahlak düşmanlığının sebebi ne?