Tokat'ta Maske Takma Zorunluluğu Getirildi

Tokat'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske takma zorunluluğu getirildiği bildirildi.

Tokat Valisi Ozan Balcı başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı'nda, koronavirüs tedbirleri kapsamında kent genelinde açık ve kapalı alanlarda 22 Haziran Pazartesi'den itibaren maske takma zorunluluğu getirilmesi kararlaştırıldı.

Balcı, koronavirüs salgınının hızlı yayılım eğilimi gösteren yapısının engellenmesi, bulaşma hızının durdurularak sosyoekonomik hayatın bir an önce normalleşmesi amacıyla maske kullanımının zorunlu hale getirildiğini belirtti.

Balcı, vatandaşların maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarının önem taşıdığını, bu zorunluluğa uymayanlara idari para cezası uygulanacağını kaydetti.

Gündem Haberleri

Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 kişi tutuklandı
Buca Belediyesine yönelik rüşvet operasyonu: 7 tutuklama
Keçiören Belediye Başkanı CHP'den istifa etti
Mihalgazi belediye başkanı Zeynep Güneş’e hakaret eden İYİ Partili tutuklandı
Sizde utanacak yüz, çatlayacak ar damarı mı kalmış!