Tekirdağ'da "Paralel Yapı" Soruşturması: Bir Şirkete Kayyum Atandı

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen “Paralel Devlet Yapılanması” soruşturması kapsamında, kentte faaliyet gösteren bir şirkete kayyum atandığı bildirildi.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Paralel Devlet Yapılanması”na yönelik soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, soruşturmaya ilişkin şu bilgilere yer verildi:

“Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ‘Paralel Devlet Yapılanması’ soruşturması kapsamında ilimizde faaliyet gösteren Özel Sema Eğitim AŞ'ye Tekirdağ 1. Sulh Ceza Hâkimliği’nin kararı ile kayyum atanmış, yine aynı soruşturma kapsamında aynı hâkimliğin kararı ile kısa adı TASİAD olan dernek ile yukarıda adı geçen şirket yönetiminde bulunan 28 kişi hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulması kararı verilmiştir. Soruşturma hâlen devam etmektedir.”.

AA

Hukuk Haberleri

Mahkemelerden 638 faili meçhul suç dosyası alındı
Adalet Bakanı Gürlek: Yeni bir anayasa zorunluluktur
Sosyal medyada '15 yaş' sınırı Resmi Gazete'de
81 ilde geciken davalara HSK freni!
638 faili meçhul dosya yeniden ele alınacak