'Susamam' Şarkısını Söyleyen 18 Rapçi Hakkında Suç Duyurusu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran bir kişi, 'Susamam' şarkısında yer alan sözlerden rahatsızlık duyduğunu belirterek, yaklaşık 15 dakika süren parçada yer alan 18 kişi hakkında şikayetçi oldu.

Sosyal medyayı sallayan 'Susamam' şarkısında yer alan 18 rapçi hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Sözcü'de yer alan habere göre, Şanışer mahlaslı rapçi Sarp Palaur ile birlikte 18 rap sanatçısı ile birlikte seslendirdiği 'Susamam' isimli şarkıya suç duyurusunda bulunulduğu ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran bir kişi, ‘Susamam’ parçasında yer alan sözlerden rahatsızlık duyarak, yaklaşık 15 dakika süren parçada yer alan 18 kişi hakkında şikayetçi oldu.

Savcılığın şikayetin kaydını aldığı ve incelemesini sürdürdüğü öğrenildi. Doğa, hayvan hakları, kadına şiddet, adelet, trafik gibi konulara değinen 'Susamam' sadece yayınladığı birkaç saat içinde sosyal medyada milyonlarca kez izlenmişti. (Karar)

Hukuk Haberleri

KVKK'den belediyelere "canlı yayın" uyarısı
Yusuf Ziya Gümüşel hakkında tahliye kararı verildi
Gürlek: Yargı paketi ayrı, Terörsüz Türkiye süreci ayrı yürüyor
Mustafa Kemal'e eleştiriye hapis, camide fuhşa özgürlük!
Özbekistanlı muhacir Ruziev Yusuf için adalet çağrısı