Suriye’de Yapılacak Hastane İçin Yardım Gecesi

Grup Yürüyüş bu akşam 19.00'de Sultangazi Belediyesi Nikah Salonunda Suriye'de açılmak istenen hastane için yapılacak yardım gecesinde konser verecek.

HAKSÖZ-HABER

Suriye’nin hiçbir sağlık merkezinin bulunmadığı Kafartaharim bölgesinde yapımına başlanan hastane maddi yetersizliklerden ötürü tamamlanamayınca gençler kolları sıvadı.

Bu akşam 19.00’da Sultangazi Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenleyecekleri yardım gecesinde toplanan gelirin tamamı hastanenin tamamlanabilmesi için kullanılacak.

Grup Yürüyüş’ün ezgi ve marşlarıyla destek vereceği gecede Necmettin Irmak bir konuşma yapacak. Suriye ile ilgili sinevizyon gösterimlerinin de yapılacağı geceye katkıda bulunmak isteyenlerden bilet karşılığında 25 TL alınacak. Bilet gelirlerinin tamamı ve etkinlikte yapılacak kermes gelirleri hastanenin tamamlanabilmesi için değerlendirilecek.

Etkinlik-Eylem Haberleri

Grup Yürüyüş dev bir çocuk korosuyla Gazze ve Sumud’a ses oldu 
Uludağ Üniversitesi'nde "Kampüs İntifadası" çadır eylemleri başladı
K.Maraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde ‘’Travma, Sorumluklarımız ve Çözüm Önerileri’’ konuşuldu
Akhisar Özgür-der'de Murat Kurt’un yeni kitabı “İki Eda Arası” üzerine konuşuldu
Diyarbakır Özgür-Der’de kötülük karşısında Müslümanların tavrı konuşuldu