Sol Faşistler İş Başında: ‘Karma Eğitime Son’ Kampanyası Hedef Alındı!

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde gündeme gelen karma eğitim aleyhindeki tartışmalar soL Haber ve Cumhuriyet’i rahatsız etti!

Erkam Kuşçu / Haksöz Haber

Son dönemlerde ilahiyat fakültelerinde tartışılan ve birçok üniversitenin ilahiyat fakültesinde son bulan karma eğitim dayatması son olarak İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde de tartışmaya açıldı. (Tıklayın: İÜ İlahiyat’ta “Karma Eğitime Son” Kampanyası)

Öğrenciler tarafından bu dayatmanın son bulması ve İslami olana, yani fıtri olana dönülmesi gerektiği yönündeki çağrı çarpıtılarak soL Haber ve Cumhuriyet’in internet sitelerinde “Gericiler İş Başında: İstanbul Üniversitesi’nde ‘Karma Eğitime Son’ Kampanyası” ve “Gericilerden ‘Karma Eğitime Son’ Kampanyası” başlıkları ile yer aldı!

Söz konusu haberlerde öğrencilerin haklı talebi sol-faşist zihniyete sahip bu haber siteleri tarafından tahkir edilmeye çalışıldı.

Bu memleketteki insanların hangi tercihleri yapacağını çok iyi bilen sol-faşistlerin, kirli fikirleri ve berbat üslupları ile zaten halkımızın gözündeki yeri bellidir. Kendilerini yapayalnız mahallerinde köhnemiş zihniyetleri ile baş başa bırakıyoruz.

Yorum Analiz Haberleri

ABD'li öğrencileri neyi başardı?
Kendi hikayeni anlatamazsan...
Gazi Üniversitesi'ndeki ırkçılar Filistin eylemine saldıracak cüreti nerden buluyor?
Mustafa Öztürk’ün Kureyş müşrikleriyle yarışan alaycılığı…
Gazeteci misin, Alman istihbaratının ajanı mı?