Siyonistler Batı Şeria'da 11 genci katletti

Siyonist çetenin dün Tammun beldesine düzenlediği hava saldırısı sonucu 11 Filistinlinin şehit olduğu, çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.

Siyonistlerin işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Tubas kentinin Tammun beldesine dün gece saatlerinde düzenlediği hava saldırısında, 11 gencin hayatını kaybettiği bildirildi.

Filistin resmi haber ajansı Wafa'nın haberin göre, saldırı sonrası çok sayıda yaralının Tubas Türkiye Hastanesi'ne getirildiği belirtildi.

Siyonistlerin bahanesi değişmiyor!

Siyonist çetede yapılan açıklamada, “Batı Şeria'nın kuzeyinde yürüttüğümüz operasyon çerçevesinde, Shin Bet istihbaratının yönlendirmesiyle bir hava kuvvetleri uçağı, silahlı bir hücreyi hedef alarak saldırı gerçekleştirdi” ifadeleri kullanılarak katliamlarına kılıf uydurmaya devam ettiler.

Şehitlerin cenazeleri yoğun kalabalık eşliğinde tekbirlerle omuzlarda taşındı.

Filistin Haberleri

Halid Meşal: Kudüs'ü özgürleştirecek küresel ittifak kurmalıyız
Soykırımcı İsrail Gazze’ye şiddetli hava saldırıları düzenledi
Gazze'deki Sağlık Bakanlığı: Ebu Safiyye serbest bırakılmalı
Gazze'deki duruma ilişkin 8 ülkenin dışişleri bakanlarından ortak açıklama
BM Genel Kurulu, UNRWA'nın görev süresini 3 yıl daha uzattı