Siyonist Michael Rubin Fethullahçıların Yüreğine Su Serpti!

Siyonist Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Zarrab ve MIT tırları davaları nedeniyle uluslararası mahkemede yargılanacağını öne sürdü.

Sosyal medya hesabından Türkçe bir tweet atan eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin, uluslararası mahkemede Reza Zarrab ve MİT tırları konularında yapılacak olan yargılamanın muhatabının Türkiye devleti değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacağını savundu.

Rubin bunun gerekçesini de devlet görevlilerinin, Zarrab davasında bir kez daha gündeme gelen yolsuzluklara ve MİT tırları ile Suriye’deki direnişçilere silah sevkiyatı yapılmasına karşı tavır almasını ancak, “Erdoğan rejimi”nin bu görevlileri hapse atması olarak açıkladı.

Rubin tweetinde şöyle dedi: “Zarrap ve MIT tırları gibi olaylar uluslararası mahkemede yargılanacaktır. Ancak suçlamaların muhatabı, Türk devleti değil RTE rejimi olacaktır. Çünkü devlet görevlileri bu hukuksuz olaylara müdahale etmiş ancak Erdoğan rejimi tarafından bu görevlilerin hepsi hapse atılmıştır.”

Gündem Haberleri

10 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan aktivist Seyf Ebu Kişk Barselona'ya ulaştı
STK temsilcileri Narin Güran cinayetinin yeniden soruşturulması talebiyle basın açıklaması yaptı
Akın Gürlek'ten Özgür Özel'e: İftira siyasetinin tezahürüdür
Özgür Özel hakkında resen soruşturma
İstiklal Mahkemesi celladının savunucusu AK Parti’ye mi geçiyor?