Siyonist çete Suriye'nin başkenti Şam'ı bombaladı

Siyonist savaş uçakları dün gece saatlerinde Suriye'nin başkenti Şam'da ve ülkenin güneyindeki Dera'da hava saldırıları düzenledi

Saldırılarda Şam'ın Kisva bölgesi ile Dera'nın İzra bölgesi en az 4 saldırıyla hedef alındı.

İsgal ordusundan saldırılara ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"İsrail ordusu son birkaç saat içinde Suriye'nin güneyinde aralarında komuta merkezleri ve silahların bulunduğu çok sayıda alanın da yer aldığı askeri hedefleri vurdu.

Suriye'nin güneyindeki askeri güç ve varlıkların mevcudiyeti İsrailli siviller için tehdit oluşturmaktadır. İsrail ordusu, İsraillilere yönelik her türlü tehdidi ortadan kaldırmak amacıyla operasyonlarına devam edecektir."

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, aldırılarda hayatını kaybedenler ve yaralıların olduğu bildirilirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için saldırılardan kaç kişinin etkilendiği bilinmiyor.

Suriye Haberleri

Suriye Kültür Bakanı: Kitap fuarı iyileşmenin sembolü oldu
Suriye'nin Haseke Valiliği görevine Nureddin Ahmed İsa atandı
Türkiye ile Suriye arasında iletişim koordinasyon mekanizması kurulacak
Suriye, Gaziantep'te konsolosluk açacak
ABD Merkez Komutanlığı birimlerinin, Suriye'deki Tenef Üssü'nden ayrıldığı bildirildi