Seyir Defteri’nde Bu Akşam Afrin Meselesi Konuşulacak

Kenan Alpay’ın hazırlayıp sunduğu ve bu akşam saat 21.00’de Akit TV’de ekrana gelecek olan Seyir Defteri programında Afrin meselesi konuşulacak. Programa İHH Başkan Yardımcısı Osman Atalay ve Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya konuk olacak.

Bu akşam saat 21.00’de Akit TV’de ekrana gelecek olan Seyir Defteri programında ABD tarafından güçlü silahlarla donatılan ve kurulacağı resmen ilan edilen 30 bin kişilik PKK/PYD ordusunun bölgedeki gelişmeleri nasıl etkileyeceği tartışılacak.

Kenan Alpay’ın hazırlayıp sunduğu ve İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Başkan Yardımcısı Osman Atalay ile Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya’nın konuk olacağı programda konuyla ilgili şu sorulara cevap aranacak:

* Amerika ve Rusya’nın desteğiyle bölgedeki işgalini derinleştiren PKK/PYD’ye karşı Türkiye’nin hazırlıklarını sürdürdüğü Afrin ve Münbiç’e yönelik askeri operasyonun öncelikli hedef ve riskleri nelerdir?

* Rusya ve İran tarafından ağır bir bombardımanla kuşatılan İdlib’ den kaçan on binlerce insanla oluşan yeni mülteci dalgası Astana sürecini nasıl etkiler?

Kültür Sanat Haberleri

İstanbul'da "Kudüs ve Filistin Dersleri" kitabının tanıtımı yapıldı
Umran Dergisi Ocak 2026/377. Sayı Çıktı
Genç Birikim dergisinin Ocak 2026 (283'üncü) sayısı çıktı
12. Necip Fazıl Ödülleri sahiplerini buldu
Genç Birikim dergisinin Aralık sayısı çıktı