Ramazan Beyhan: “Siyonist İsrail Mescid-i Aksa’yı Ortadan Kaldırmak İstiyor”

İşgalci İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik uyguladığı abluka üzerine yazılı bir açıklama yapan Mazlumder genel başkanı Ramazan Beyhan İsrail’in Mescid-i Aksa’yı cemaatsiz bırakmayı ve sonra da meseleyi büsbütün unutturmayı hedeflediğini söyledi.

Ramazan Beyhan’ın bir örneğini de sitemize gönderdiği açıklaması şöyle:

İşgalci İsrail rejiminin Mescidi Aksa ile ilgili uygulamalarını, insan haklarına özellikle inanç ve ibadet hakkına karşı suç işlediği için şiddetle kınıyoruz.

Hiçbir gücün ibadethaneleri kuşatması, işgal etmesi, cemaatini baskı altına alması, yaş sınırlaması getirmesi kabul edilemez. Mescidi Aksa fiziki varlığı ile Filistin halkının İşgalci Siyonizme karşı verdiği mücadelesinin "madden ve manen" beslendiği en önemli kaynaklardan biridir.

Bunun farkında olan İşgalci Siyonist İsrail rejimi Mescidi Aksa'yı cemaatsiz bırakarak manevi gücünü, zamanla fiziki varlığını da ortadan kaldırarak ümmetin zihninde unutturmaya çalışıyor.

Buna kesinlikle müsaade edilmemelidir.

Müslümanların zulme karşı dayanışma içinde olmaları ve haklarını savunmaları en tabii haklarıdır.                       

Gündem Haberleri

Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 kişi tutuklandı
Buca Belediyesine yönelik rüşvet operasyonu: 7 tutuklama
Keçiören Belediye Başkanı CHP'den istifa etti
Mihalgazi belediye başkanı Zeynep Güneş’e hakaret eden İYİ Partili tutuklandı
Sizde utanacak yüz, çatlayacak ar damarı mı kalmış!