Provokatör Özdağ rezilliğe doymuyor: Uygurları da iftira kampanyasına dâhil etti

Ümit Özdağ Afganistan’da yaşanan patlamaları İdlib’ten bölgeye giden Uygurların gerçekleştirdiğini iddia etti!

HAKSÖZ HABER

Zafer Partisi isimli ırkçı yapılanmanın genel başkanı olan Ümit Özdağ’ın dile getirdiği yalanlardan birisi daha ortaya çıktı.

Ümit Özdağ’ın yalan ve iftiraları resmi, gayrı resmi kurum ve kişiler tarafından defalarca gün yüzüne çıkartıldı. Bu durum ahlaki ve insani bütün hasletlerini yitirmiş olan Özdağ’ın yalanlar söylemesine engel olmuyor.

Ümit Özdağ Habertürk canlı yayının Afganistan’da yaşanan patlamaları İdlib’ten bölgeye giden Uygurların gerçekleştirdiğini iddia etti! Özdağ’ın bunu söyleme sebebi ise "Afganistan’a giden Ankara’ya da gelir" korkusunu oluşturarak mülteci nefretini körüklemek.

Taliban sözcüsü Süheyl Şahin yaptığı açıklamalarda IŞİD adına Afganistan’da gerçekleştirilen saldırılan Afganistan uyruklu kimseler tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti. “İdlib’ten gelen Uygurlar Afganistan’ı kana buladı” iddiasını ortaya atan Özdağ’ın yalanı da bu sayede anlaşılmış oldu.

Irkçı yalanlarına Uygurları da alet eden Ümit Özdağ hiçbir ahlaki ölçüye sahip olmadığını bir kere daha gösterdi. Bu yaşananlara sosyal medyada tepki gösteren Uygurlar bir yalan üzerinden toplumların şiddet olaylarıyla ilişkilendirilmesindeki hukuk ve ahlak dışı tutuma dikkat çekiyorlar!

Yorum Analiz Haberleri

Birzeit Üniversitesi öğrencileri, Alman büyükelçisini üniversiteden kovdu
Arap milliyetçiliğinin hiçbir soruna çare olmadığı gerçeği...
Kampüs intifadası üniversite mabedini yıkarken…
Özgürlük Filosu ne durumda?
Bahçeli: “Hamas’a terör örgütü demek, Siyonizm'in değirmenine su taşımaktır!”