PKK'liler Koridor Açılan Bölgelere Patlayıcı Yerleştirdi

Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur'da sivillerin tahliyesi için açılan koridorlara PKK'lilerin patlayıcı yerleştirdi.

Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur'da sivillerin tahliyesi için açılan koridorlara PKK'lilerin patlayıcı yerleştirdiği belirtildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, sokağa çıkma yasağının ve çatışmaların devam ettiği Sur'da sivillerin tahliyesi için geçtiğimiz günlerde açılan koridorlara PKK'lilerin patlayıcı yerleştirdi. Koridor açılmasını fırsat bilen PKK'lilerin Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Dört Ayaklı Minare bölgesinde sokak aralarına ve yollara el yapımı patlayıcı döşediklerinin havadan çekilen görüntülere yansıdığı bildirildi.

Açıklamanın devamında, “Diyarbakır Valiliği ve güvenlik güçlerinin bu çabalarına rağmen bu durum bölgede mağdur şahısların olduğu iddiasının şüpheyle karşılanmasına ve söz konusu iddiaların samimiyetinin sorgulanmasına neden olmaktadır.” denildi. (İLKHA)

Gündem Haberleri

Bahis soruşturmasında yeni dalga: 46 gözaltı kararı
Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?
Borsa İstanbul'da manipülasyon soruşturmasında 8 tutuklama
Ankara'da iki kardeşe saldıran köpeğin sahibi tutuklandı