PKK Vahşeti Bir Ailenin Daha Ocağını Söndürdü!

PKK’nın Diyarbakır'ın Sur ilçesinde polis aracına düzenlediği saldırıda tamamı aynı aileden 5 sivilin hayatını kaybettiği öğrenildi.

HAKSÖZ-HABER

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi On Gözlü Köprü’nün hemen girişinde polis servis aracının geçişi sırasında PKK'lılarca bombalı saldırı düzenlenmiş ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği 12 kişinin ise yaralandığı kaydedilmişti. Hunhar saldırıda yaşamını yitirenlerin tamamının sivil ve aynı aileden olduğu ortaya çıktı.

Yukarıdaki fotoğrafta görünen anne Demet Yıldırım Aydın, bebeği Ceylan Naz Aydın, diğer çocuğu Oğuz Aydın, Demet'in annesi Behiye Yıldırım ve kızkardeşi Derya Yıldırım PKK vahşetinin son kurbanları. Ailenin geriye kalan ferdi dede Necati Yıldırım ise yaralı.

Gündem Haberleri

LGBT dostu sapık öğretmende okul müdürü de kovuldu
Yılbaşından bu yana 23,9 ton uyuşturucu ele geçirildi
İstanbul'da ikili eğitim oranı yüzde 19'a düşürüldü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şovmenliğe soyunan Hakan Bahadır'a tepki
CHP YDK, ihraçlara itirazı reddetti