PKK kendisine yakışanı yaptı!

Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG'nin bölgedeki depremi bile fırsat bilerek Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolu'na saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu.

HAKSÖZ HABER

Doğu ve Güneydoğu'nun büyük bir kısmını tesiri altına alan deprem sebebiyle dezenformasyon üretmeye çalışanlar ve siyasi rant peşinde olanlar hariç bütün ülke elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Başta Müslüman halklar olmak üzere dünyanın çok farklı ülkelerinden de yardım ve destekler mesajları geliyor. Deprem vesilesiyle ortaya konulan bu görüntünün insanlık adına sevindirici olduğunu söylemek gerekiyor.

Şartlar ağır ve zorlayıcıyken Kürt halkı için savaştığı söylemini dile getiren PKK depremi fırsat bilerek çok namlulu roketatar saldırısı düzenledi. Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG'nin Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolu'na saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu.

TSK’nın deprem bölgesine yardıma gittiği de göz önüne alındığında PKK’nın kendisine yakışanı yaptığını söylemek mümkün! Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İnsanlıktan nasibini almamış olan terör örgütü PKK/YPG, depremi bile fırsat bilerek Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolumuzun sorumluluk sahasına alçakça bir ÇNRA saldırısı gerçekleştirdi. Birliklerimizde hasar-zayiat oluşmazken, terör hedeflerine misliyle karşılık verildi" denildi.

Yorum Analiz Haberleri

Arap milliyetçiliğinin hiçbir soruna çare olmadığı gerçeği...
Kampüs intifadası üniversite mabedini yıkarken…
Özgürlük Filosu ne durumda?
Bahçeli: “Hamas’a terör örgütü demek, Siyonizm'in değirmenine su taşımaktır!”
"Bozacının şahidi şıracı..."