Özgür-Derli Gençler Harçlıklarını Yetimlere Bağışladı

Kocaeli Diriliş Kampı’nda 5 gün kamp yapan yaklaşık 400 kişilik Özgür-Derli ortaokul ve lise öğrencisi genç, 11 bin 245 lirayı bulan harçlıklarını Suriyeli yetimler için yapımına başlanan Yetim Köyü’ne bağışladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Diriliş Kampı’nda 3-8 Temmuz tarihinde kamp yapan yaklaşık 400 kişilik Özgür-Derli ortaokul ve lise öğrencisi genç, yanlarında getirdikleri harçlıklarını burada alışveriş yapmak yerine Suriye’de yetimler için yapımına başlanan ve Özgür-Der’in de destek verdiği Yetim Köyü’ne bağışladı.

Gençlerin bahşettiği harçlıkların toplamı olan 11 bin 245 lira tutarındaki para konuyla ilgilenen yetkililere teslim edildi.

Özgür-Der’in de katkılarıyla Fetih-Der tarafından Suriye-Türkiye sınırında inşası planlanan “Abdulhamid Han Yetim Yaşam Merkezi”nin inşasına devam ediliyor.

Projeye katkı sunmak için aşağıdaki afişte yazılı olan bilgileri inceleyebilirsiniz:

Projenin detayları >>>

*

Proje inşaatından kareler:

Etkinlik-Eylem Haberleri

Grup Yürüyüş dev bir çocuk korosuyla Gazze ve Sumud’a ses oldu 
Uludağ Üniversitesi'nde "Kampüs İntifadası" çadır eylemleri başladı
K.Maraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde ‘’Travma, Sorumluklarımız ve Çözüm Önerileri’’ konuşuldu
Akhisar Özgür-der'de Murat Kurt’un yeni kitabı “İki Eda Arası” üzerine konuşuldu
Diyarbakır Özgür-Der’de kötülük karşısında Müslümanların tavrı konuşuldu