Özgür-Der'in Gazze'deki Kumanya Dağıtımı Tamamlandı

Ramazan ayında soframızı Gazzeli kardeşlerimizle paylaşma çağrısında bulunan Özgür-Der’in çağrısına icabet edenlerin kumanyalarının dağıtımı tamamlandı. Toplamda 1081 kumanya ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

HAKSÖZ-HABER

Bu Ramazan ayında da Gazzeli muhtaç kardeşlerimiz için kumanya kampanyası başlatan Özgür-Der, Gazze’de yardımların dağıtımını tamamladı.

Ramazan içinde üç farklı zamanda dağıtılan kumanyaların son kısmı bayramdan önce dağıtılmış oldu. Kumanyalar Gazze’nin kuzeyindeki Cebalya semti ve Cebalya Mülteci Kampı, Beyt Hanun; Gazze’nin batısındaki Sabra ve Şeyh Rıdvan Mahalleleri; Gazze’nin orta kısmındaki Al-Bureij ve Al-Nusayrat mülteci kampları; Gazze’nin güneyindeki Han Yunus’ta dağıtıldı. Kumanya dağıtımında öncelik 2014 Ramazanında Siyonist İsrail'in saldırıları sonucunda evleri yıkılan ailelere verildi.

Gazzeli kardeşlerimiz dağıtım sırasında çektikleri fotoğrafları ve makbuzu Özgür-Der’e ulaştırdılar. 1018 adet kumanyanın dağıtımının yapıldığı ifade edildi.

Gazze'de kumanya dağıtımını üstlenen The Islamic Society, Özgür-Der'e ve katkıda bulunanlara teşekkür etti. Rabbimiz katkıda bulunan kardeşlerimizin hayrını kabul etsin.  

 

Etkinlik Haberleri

İnönü Üniversitesi’nde Gazze’ye destek eylemi sürüyor
Sakarya Üniversitesi öğrencileri Filistin direnişini selamladı!
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Gazze için ayakta
Bursa Teknik Üniversitesi’nden Gazze’ye destek eylemi
Beyazıt'ta Kolombiya'da, intifada her yerde!