Özgür-Der ve Fetih Vakfı’nın depremzedelere yönelik yardımları sürüyor

Hatay Millet Bahçesi’nde depremzedelerin çeşitli ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor.

HAKSÖZ HABER

Kahramanmaraş merkezli depremlerin sebep olduğu yıkım Türkiye ve dünyadan gelen yardımlarla onarılmaya çalışılıyor. İslami STK’lar ise sürecin başından beri depremzedelere yönelik çalışmalar yürütüyor.

Özgür-Der ve Fetih Vakfı, Hatay Millet Bahçesi’nde yardım organizasyonlarını sürdürüyor. Burada depremzedelere günde üç öğün sıcak yemek veriliyor. Kurulan yardım standında temel ihtiyaçlar karşılanıyor kuru gıda ve giyim eşyası depremzedelere ulaştırılıyor.

Türkiye’nin çeşitli illerinden kalkarak depremzedelere destek için bölgeye gelen gönüllülerin organize ettiği çalışmalarla depremin yaraları bir nebze olsun iyileştiriliyor.

Depremin büyüklüğü düşünüldüğünde kısa sürede yok edilmesi mümkün olmayan bir tahribat söz konusu. Bu sebeple yardımların sürekli hale getirilmesi ise hem Türkiye hem Suriye için ciddi bir öneme sahip.

Etkinlik-Eylem Haberleri

İslami kuruluşlar, İdlib’deki selzedelere insani yardım ulaştırdı
Suriye devrimi büyük bedeller ödenerek kazanılmış bir halk hareketidir!
"Ortadoğu’da İslami direniş ve sorumluluklarımız"
"Ortadoğu’da İslami direniş ve sorumluluklarımız"
Hayat iman ve cihattır: Ümmet ile dayanışma ve şehitleri anma gecesi Fatih'te düzenlendi