Özgür-Der, Gazze’nin kuzeyinde yardım dağıttı

Yoğun saldırı altındaki Gazze’de yardım çalışmaları devam ediyor.

HAKSÖZ HABER

4 aya yaklaşan saldırılarda Siyonist rejim Gazze halkını yıldırmak için bütün gücünü gösteriyor. Savaş öncesinde de var olan ambargo savaşla beraber Gazze’ye temel yaşam malzemelerinin girişini oldukça kısıtladı.

Şartlar her geçen gün ağırlaşırken Gazzeliler hayvan yemlerini öğüterek ekmek yapmak durumunda kalıyorlar. Müslüman halklar ise ambargoyu aşarak Gazze halkının ihtiyaçlarını gidermek için çaba gösteriyor.

Özgür-Der, Gazze’nin yoğun saldırı altındaki kuzeyin yardım dağıtımı gerçekleştirdi. Cebalya mülteci kampındaki Beytlahya’da okula sığınan ailelere 1 ton hurma 2kglık kutularda dağıtıldı. Gazze halkının ihtiyaçlarını gidermeye yönelik adımlar devam ederken Refah’ın acilen açılması gerekiyor.

Etkinlik-Eylem Haberleri

"Gazze: Geçmişten Günümüze Direnişin Toprağı"
Özgür-Der Muş'ta "Dil ve Tahakküm" konusu işlendi
Çorum Özgür-Der "Modern dünya, Gazze özelinde yerel dinamikler" konusunu işledi
Çağrı-Der’de Gazze'nin şehit direnişçileri konuşuldu
Özgür-Der Başakşehir’de “Gazze: Ümmet ve Vicdan Dayanışmasının İmkânları” konuşuldu