Öncüpınar Sınır Kapısı'na roketli saldırı gerçekleştirildi

Öncüpınar Mülteci Konaklama tesislerinde polis harekat yerleşkesine Suriye tarafından atılan bir roketli saldırı gerçekleştirildi. 2 asker ve 6 polisin yaralandığı aktarıldı.

İçişleri Bakanlığı, Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine, PKK/PYD tarafından Tel Rıfat'tan düzenlenen çok namlulu roketatar (ÇNRA) saldırısında 8 güvenlik personelinin yaralandığını bildirdi.

Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine, Suriye'nin kuzeyinden roket atılması sonucu 2 asker ve 6 polis yaralandı.

Suriye'nin kuzeyinde ABD'nin desteği ile hareket alanı kazan YPG/PKK mensuplarınca atılan roket, Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine düştü. Bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

İçişleri Bakanlığından açıklama   

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bugün Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda konuşlu Polis Özel Harekat yerleşkesine PKK/PYD terör örgütünce Tel Rıfat bölgesinden ÇNRA saldırısı düzenlenmiş, saldırı sonucu 1'i komiser, 6'sı polis memuru olmak üzere 8 güvenlik personeli yaralanmıştır. Yaralı personele Allah'tan acil şifalar diliyoruz." bilgisi paylaşıldı

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şovmenliğe soyunan Hakan Bahadır'a tepki
CHP YDK, ihraçlara itirazı reddetti
Türkiye'de 2 milyon 264 bin 983 Suriyeli muhacir bulunuyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketine yönelik soruşturmada 6 şüpheli gözaltında
4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim alan öğrenci sayısı açıklandı