O araştırmalarınızı da bu kafayla yapıyorsanız, aferin size!

Suriyeli muhacirlere yönelik nefret ve düşmanlık sağcı solcu demeden zihinleri ırkçılık mikrobuyla kirlenmiş olanların aralarındaki tüm farkları ortadan kaldırmaya devam ediyor.

HAKSÖZ-HABER

Tıpkı sağ-faşist cenahtan Ümit Özdağ gibi Ulusolcu cenahtan da sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adeta muhacir düşmanlığıyla özdeşleşen hilkat garibelerini artık hepimiz biliyor ve onlara bakarken insanlığımızdan utanıyoruz.

İşleri güçleri ırkçılık mikrobunu dağıtmak, insanları milliyetçi histerilerle galeyana getirmek… Malzemeleri ise yalan ve iftira. Savunmasız mustazaf Suriyeli muhacirler ise bunlar için ülkedeki her olumsuzluğun baş müsebbibi hükmündeki günah keçileri. O çirkin tezlerinin, ırkçı hezeyanlarının altını dolduracak somut deliller bulamayınca yalan ve iftiraya sarılmaktan hiç mi hiç utanmıyorlar.

Derdiniz ırkçılık, muhacir düşmanlığı olunca Sağcı veya Solcu olmanız size bir fark katmıyor. Ortada ne vicdan, ne merhamet, ne adalet kalıyor.

Sosyal medyada Suriyeli muhacir düşmanlığına soyunan Kemal Özkiraz gibi sosyal faşistler de Ümit Özdağ gibi sağ-faşistleri aratmıyor. Yalan ve iftirada ne kadar da birbirlerine benziyorlar!

İşte AKAM (Avrasya Araştırma) isimli bir anket şirketinin başkanı Kemal Özkiraz’ın sosyal medyada Suriyeli muhacirleri hedef gösteren yalan ve hezeyanları:

Gündem Haberleri

Kemalistler iyice azıttı: 6 yaşındaki çocuğa sözlü tacizde bulundu
Filistin'e destek veren sporcuya 'şampiyonluğunu alırız' tehdidi
İşgal çetesi kabinesinde 'Refah' çatlağı
İşgal basını: Netanyahu, UCM'nin çıkarabileceği tutuklama emri konusunda "çok gergin"
Netanyahu "barış anlaşması imzalanmasını" engelliyor