Norveç'in başkenti Oslo'daki ABD Büyükelçiliğinde patlama yaşandı

Norveç basını, gece saatlerinde ABD Büyükelçiliği’nin konsolosluk bölümünde meydana gelen patlamada can kaybı ya da yaralanma olmadığını, olayın nedeninin ise henüz belirlenemediğini bildirdi.

Norveç'in başkenti Oslo'da ABD Büyükelçiliğinde patlama sesi duyulurken polis, ölü ya da yaralı olmadığını bildirdi.

Norveç basınına göre polis, yerel saatle gece yarısı 01.00 civarında ABD Büyükelçiliğinde patlama meydana geldiğini ve henüz ölü veya yaralı bilgisi almadıklarını duyurdu.

Polis Sözcüsü Mikael Dellemyr, kamu yayıncısı NRK'ye yaptığı açıklamada, patlamanın büyükelçiliğin konsolosluk bölümünde meydana geldiğini ve küçük çaplı hasara yol açtığını belirtti.

Görgü tanıkları da patlamanın ardından binadan dumanların yükseldiğini söyledi.

Polisin büyükelçilikle temasta olduğu fakat patlamanın sebebine ilişkin henüz bir bilgi paylaşılmadığı kaydedildi.

Dünya Haberleri

İsrail'e 10 günde askeri mühimmat taşıyan 50 kargo uçağı iniş yaptı
Avrupa'nın silah ithalatı son 5 yılda yüzde 210 arttı
Zürih Belediye Meclisi'ne seçilen ilk başörtülü üye
Bosna Hersek’te futbol maçında Sırp taraftarlar tribüne domuz yağı sürdü
Trump, yükselen benzin fiyatlarına ilişkin endişe duymadığını belirtti