Ne yalan söylemekten bıkar ne yalanlanmaktan utanır!

Nefret söylemleri ve yalancılığıyla kamuoyunu manipüle etmeye çalışan Ümit Özdağ'ın bir yalanı daha İçişleri Bakanlığı tarafından çürütüldü.

HAKSÖZ HABER

Göçmenler, sığınmacılar ve yabancılar hakkında ortaya attığı yalan ve yanlış bilgiler ile kamuoyunda gündem oluşturmaya ve gündemin merkezinde kalmaya çalışan Ümit Özdağ'ın: "Göç İdaresi 15.000 sığınmacıya verilen vatandaşlığı iptal etmiş" iddiası da İçişleri Bakanlığı'na bağlı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri birimi tarafından yalanlandı. 

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "15.000 sığınmacının vatandaşlığının iptal edildiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi. 

Gündemde yabancı düşmanlığıyla kalmaya çalışan Ümit Özdağ her geçen gün yalancılığının sınırlarını zorlarken sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Göç İdaresi 15.000 sığınmacıya verilen vatandaşlığı iptal etmiş. Vatandaşlık alanlara ne yapacaksınız diyenlere duyurulur. Ayrıca sayın Kılıçdaroğlu ve Akşener’e gerçek muhalefet nasıl yapılırmış konulu ders Zafer Partisi tarafından verilir."

Yalan, çarpıtılmış ve yanlış bilgilerle ortaya attığı iddiaları 'yatsıya kalmayan' Ümit Özdağ'ın safsatalarına yanıt olarak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, "15.000 sığınmacının vatandaşlığının iptal edildiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasını yaptı. 

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün ilgili basın açıklaması,

Yorum Analiz Haberleri

Özgürlük Filosu ne durumda?
Bahçeli: “Hamas’a terör örgütü demek, Siyonizm'in değirmenine su taşımaktır!”
"Meyhaneciden kefil istemişler, bozacıyı göstermiş..."
Ahlak düşmanlığının sebebi ne?
ABD seçimlerinde gidişatı Filistin belirleyecek...