Müslüman gençler 'Katil Süleymani programı'na geçit vermedi!

İran Büyükelçiliği’nin organizatörlüğünde gerçekleştirilen Kasım Süleymani’yi anma programı protestolar sebebiyle akamete uğradı!

HAKSÖZ HABER

Halep Kasabı Kasım Süleymani için Zoom platforumu üzerinden gerçekleştirilen anma programının işleyişi Müslüman gençler tarafından engellendi.

İran Büyükelçiliği, Suriye’de binlerce Müslümanı katleden İran’ın en önemli komutanlarından Kasım Süleymani isimli caniyi anarak kendince onurlandırmaya çalıştı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez ve HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Emin Güneş’in aralarında bulunduğu katılımcılar ise Müslümanların katili Süleymani’yi anmaya çalışarak büyük bir vebalin altına girdiler. Utanmadan günlerdir propagandalarına devam etmelerine rağmen katılımın ise oldukça düşük olduğu görüldü.

Müslüman gençler ise Katil Süleymani’ye ve programa tepkilerini elçinin konuşmasını esnasında sloganlar atarak gösterdiler. Kimileri de Katil Süleymani yazılı ekran fotoları paylaştılar. Sosyal medya üzerinden ise #KatilSüleymani hashtagı ile tepki gösterilmeye devam ediliyor!

 

Etkinlik Haberleri

Muş Alparslan Üniversitesi Amerikan üniversitelerindeki direnişi selamladı
Maraş Özgür-Der Gazze & Mescid-i Aksa nöbetinde
ABD’de Gazze için direnen öğrenciler Dicle Üniversitesinden selamlandı
Kahramanmaraş Özgür-Der Gazze & Mescid-i Aksa Nöbeti’nde
Batman Özgür-Der'de öğrenciler piknikte bir araya geldi