Müslüman Alimler Birliği'nden Ümmetin Zaferi Yorumu

Dünya Müslüman Alimler Birliği, seçimleri kazanan Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

Dünya Müslüman Alimler Birliği, seçimlerdeki başarısından ve Türkiye halkının güvenini kazanmasından ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadaği yayımladığı mesajda, "Türkiye halkını, medeni ve onurlu seçim sürecindeki başarısından ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da halkın güvenini kazanmasından ötürü tebrik ediyoruz." ifadesine yer verdi.

"ÜMMETİN ZAFERİ"

Karadaği mesajında, Türkiye'nin bilim, adalet ve medeniyet alanında büyük ülkelerin seviyesine yükselmesi temennisinde bulundu. Türkiye'nin zaferinin, ümmetin zaferi olduğuna vurgu yapan Karadaği, Türkiye'deki seçimlerin, partiler arasındaki iletişimi halkın yararına olacak şekilde artırmasını umut ettiklerini belirtti.

 

Gündem Haberleri

İzmir'de belediye şirketi İzdoğa'ya operasyon: 5 gözaltı
CHP, Burcu Köksal'ı disipline sevk etti
Türkiye'de 2025'in en yaygın isimleri belli oldu
10 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan aktivist Seyf Ebu Kişk Barselona'ya ulaştı
STK temsilcileri Narin Güran cinayetinin yeniden soruşturulması talebiyle basın açıklaması yaptı