MHP’liler gündüz vakti dükkân basıp esnaf mı tehdit ediyor?

Osmaniye’de yaşandığı iddia edilen olay hakkında kamuoyu MHP’den açıklama bekliyor.

HAKSÖZ HABER

Osmaniye’de bir esnafın sosyal medya hesabından MHP’ye yönelik eleştirilerde bulunduğu için MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur ve beraberindeki 20 kişi tarafından dükkanında tehdit edildiği iddia edildi.

Türkiye’de siyasetin serencamı 90’lı yılların karanlık günlerini anımsatmaya başladı. Siyasilerin kaba kuvvete başvurarak halktan hesap sorabilmesi ihtimali dahi Türkiye’nin kazanımlarının birileri tarafından heba edildiğini gösteriyor.

Devlet Bahçeli’nin memleketi olan Osmaniye’de MHP’lilerin kalabalık bir grup halinde girdikleri dükkanda ne konuşulduğu videodan anlaşılmasa da tartışma yaşandığı gözleniyor. Olayın medyaya yansıyış şekli ise MHP hakkında sosyal medyada sarf ettiği sözler sebebiyle esnafın tartaklandığı iddialarını taşıyor.

MHP’ye yakın isimlerin geçtiğimiz sene siyasetçi ve gazetecileri tehdit ve darp ettiği biliniyorken Osmaniye’deki bir esnafın yaşadıklarının doğru düzgün gündem dahi olmaması şiddetin olağanlaştığına işaret ediyor! Konu hakkında MHP'nin kamuoyunu acilen aydınlatması gerekiyor!

Yorum Analiz Haberleri

Şule öğretmen ve yeni maarif modeli
Siyonistlerin antisemitizm “silahı” artık işe yaramıyor
"Nefretin çatallı dili kurusun!"
ABD üniversiteleri ayaklanırken Türkiye ne yapıyor?
"Müslüman” öğrencilerin ABD’yi sarsan eylemleri