Mevlana Üniversitesine Kayyum Atandı

Konya'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, bünyesinde Mevlana Üniversitesi bulunan Gevher Sultan Eğitim Araştırma Sağlık ve Kültür Vakfı'na mahkeme kararı ile kayyum atandı.

Konya'da FETÖ/PDYye yönelik soruşturma kapsamında, bünyesinde Mevlana Üniversitesi bulunan Gevher Sultan Eğitim Araştırma Sağlık ve Kültür Vakfı'na (GESAV) mahkeme kararı ile Konya'da FETÖ soruşturmasında GESAV'a kayyum atandı.

Alınan bilgiye göre, Konya 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, bünyesinde Mevlana Üniversitesi bulunan GESAV'ın yönetim kurulu üyelerinin tedbiren geçici olarak görevlerinden alınmalarına, Vakfın Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti adına tüm yetkileri kullanmak üzere, kayyum atanmasına karar verdi.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

İmamoğlu soruşturmasında tahliye edilen 10 kişiye tutuklama
Bahis soruşturmasında yeni dalga: 46 gözaltı kararı
Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?
Borsa İstanbul'da manipülasyon soruşturmasında 8 tutuklama