Mahmud Abbas Yönetimi Üçü Kardeş Dört Kişiyi Gözaltına Aldı

Mahmud Abbas Yönetimi’ne bağlı güvenlik birimleri Batı Yaka’da sistematik baskılarını sürdürüyor ve insanları siyasi görüşleri sebebiyle gözaltına almaya devam ediyor.

Mahmud Abbas Yönetimi güvenlik birimleri Batı Yaka’da son olarak üçü kardeş dört kişiyi gözaltına alırken, çok sayıda kişiyi de hukuka aykırı bir şekilde keyfi olarak gözaltında tutuyor.

Mahmud Abbas Yönetimi güvenlik birimleri El-Halil’de eski esir Sair Şelalide’yi gözaltına almak için evine baskın düzenledi.

Şelalide’yi evde bulamayan güvenlik görevlilerinin eski esirin hasta babası dahil tüm aile fertlerini darp ettiği, Şelalide’yi teslim olmaya zorlamak için kardeşleri Nesim, Muhammed ve Muhyi’yi gözaltına aldığı kaydedildi.

Mahmud Abbas Yönetimi güvenlik birimleri El-Halil’de de milletvekili Azzam Selheb’in oğlu Numan Selheb’i geçtiğimiz günlerde gözaltına aldı.

Bu arada, Koruyucu Güvenlik biriminin Ramallah’ta üniversite öğrencisi Mü’min Nezzal’ı mahkeme kararına ve 200 dinarlık kefaleti ödemesine rağmen serbest bırakmayı reddettiği, Filistinli genci 150 gündür gözaltında tuttuğu bildirildi.

Koruyucu Güvenlik birimi Nablus’ta önceki gün Vaddah Duveykat’ı evine baskın düzenleyerek gözaltına alırken, Mahmud Abbas Yönetimi güvenlik birimlerinin araştırmacı Yasir Mennaa’yı 34 gündür Eriha Cezaevi’nde tuttuğu belirtildi.

FİEM

Filistin Haberleri

İsrail'in Gazze'de katlettiği 92 yaşındaki kadının yanmış cesedi bulundu
Filistinli gazeteci ile oğlu, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıda öldü
Cameron: "Hamas'a 40 günlük ateşkes teklif edildi"
Gazze'de sağlık hizmetlerinde yaşanan aksaklıklar ölümlere neden oldu
Siyonist katiller, Gazze’deki evleri patlayıcılarla tuzaklıyor