“Lebbeyk Ya Hüseyin!” Diyerek Kafa Kestiler! (+18)

Emirli bölgesini ABD uçakları desteğinde ve İran Devrim Muhafızlarının Kara operasyonuyla IŞİD'in elinden alan Şii tugaylar yakaladıkları esirlerin başlarını kesip poz verdiler.

ABD uçaklarının havadan bombardımanı ve İran Devrim Muhafızlarının kara operasyonu desteğiyle Irak'ın Emirli bölgesini IŞİD'in elinden alan Şii tugaylar yakaladıkları esirlerin başını kesti ve “Lebbeyk Ya Hüseyin!” sloganlarıyla kameraların karşısında poz verdi.

Islahhaber.net'te yer alan habere göre İmam Ali Bin Ebi Talib Tugayları olarak isimlendirilen grup üyeleri kestikleri kafalarla IŞİD’e meydan okudu. ”Lebbeyk Ya Hüseyin!” ve “Lebbeyk Ya Ali!” sloganlarıyla sevinç gösterisi yapan Şii militanlar vahşice kestikleri esirlerin başları ile oyun oynadılar. 

Asaibul Hak adlı Şii tugay militanlarından bazılarının da yaktıkları esirlerin iskelete dönmüş cesetleriyle poz verdikleri görüldü. Ayrıca kafa keserken görüntüleri yayınlandı.

İşte korkunç görüntüler: (+18)

Irak Haberleri

Irak, Hizbullah ve Husilere ait varlıkları dondurdu
Irak nüfusunun üçte birini 0–14 yaş grubu oluşturuyor
Barzani’den YPG/SDG’ye çağrı: Şara büyük bir şans
Irak’ta resmi seçim sonuçları açıklandı
Irak seçimleri: Sudani kazandı, İrancı partiler kaybetti