Kassam Tugayları, Cibaliya’da işgalci katilleri imha etti

​​​​​​​İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin kuzeyine giren işgalci İsrail askerlerine yönelik operasyonlar düzenlediklerini duyurdu.

Kassam Tugaylarının Telegram hesabından yapılan açıklamalarda, operasyonlara ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, "Kassam mücahitlerinin Cibaliya Mülteci Kampı'ndaki Blok 2 bölgesine giren düşman askerleriyle çatışmaya girdiği" aktarıldı.

Çıkan çatışmada, işgalci İsrail askerleri arasında ölen ve yaralananların olduğu vurgulandı.

Kassam'dan yapılan ikinci açıklamada, "kuzeydeki Tevam Mahallesi'nde çıkan çatışmada Siyonist askerlerden birinin sıfır mesafeden öldürüldüğü, bölgeye gelen yardım helikopterindeki askerlere yönelik antipersonel patlayıcılarla düzenlenen saldırılarda da İsrail askerlerinden ölen ve yaralananların olduğu" belirtildi.

Aynı bölgede işgalci İsrail askerlerini taşıyan bir aracın patlayıcılarla hedef alındığına yer verilen açıklamada, katil İsrail'e ait bir Merkava tankının da "Şuvaz" adlı el yapımı patlayıcı ile hedef alındığı aktarıldı.

Öte yandan Kudüs Seriyyeleri de katil İsrail ordusuna düzenledikleri operasyonlara ilişkin açıklama yaptı.

Kudüs Seriyyeleri'nin açıklamasında, Gazze Şeridi'ne paralel bölgede gasbedilen Filistin toprakları üzerine kurulan Sderot ve diğer Yahudi işgalcicilere roketle saldırılar düzenlendiği duyuruldu.

Filistin Haberleri

BM: Gazze ve İsrail sınırlarında herhangi bir değişikliğe kesinlikle karşıyız
Gazze'de beklenen fırtına ve soğuk hava dalgası çadırlardaki binlerce aileyi tehdit ediyor
UNICEF: Gazze'de 2 ayda 70'ten fazla çocuk öldürüldü
Katil İsrail, bu yıl da dünyada en fazla gazeteci öldüren ülke oldu
Acil tıbbi bakım için Avrupa'ya gidecek 117 Filistinli Gazze'den tahliye edildi