Kassam, işgal ordularını yerle bir ediyor…

Kassam Tugayları tarafından yayımlanan videoda Siyonistlerin zırhlı araçlarının nasıl imha edildiği gösterildi.

HAKSÖZ HABER

“Andolsun biz peygamberlerimizi açık delillerle gönderdik ve insanların adaleti yerine getirmeleri için beraberlerinde kitabı ve mizanı indirdik. Biz demiri de indirdik ki onda büyük bir kuvvet ve insanlar için faydalar vardır.” Hadid Suresi (57/25)

Gazze’deki direniş Siyonistler tarafından uygulanan medya ambargosuna rağmen tüm dünyanın gündeminde. İşgal rejimi kara harekatını başlatırken istediği mevzileri kat edemedi. Kassam Tugayları’nın sert direnişiyle karşılaşan işgal ordusu ağır kayıplar vermeye devam ediyor.

Kassam Tugayları son olarak Beyt Lahia'nın kuzeybatısında zırhlı araçların nasıl imha edildiğini gösteren bir video paylaştı. Kassam Tugayları şehirlerini savunmak için her bir sokak ve mahallede direniş birlikleri oluşturarak işgalcileri sıkıştırıyor.

Rabbimizin bir ayet olarak indirdiği demiri vahşet makinaları için kullanan Siyonistlere karşı Kassam'ın Gazze'de üretilen füzelerle ortaya koyduğu direniş tarih boyunca devam eden tevhid-şirk mücadelesinin son örneği. Mücahitler orada direnirken bizlere düşen ise ümitsizliğe kapılmadan dua ve eylemlerimizle direnişe destek vermek!

Filistin Haberleri

İşgal ordusu Gazze'nin güney ve kuzeyinde geniş çaplı yıkımlar gerçekleştiriyor
Nail Barguti, sürgündeki Filistinli tutuklular için dünyaya harekete geçme çağrısı yaptı
İsrailli generalin iki yıllık soykırımın ardından söyledikleri: “Savaş başarısız oldu, kayıplar artıyor”
Refah Sınır Kapısı’ndan geçişler beklenenin yüzde 25’inde kaldı
Ebu Ubeyde'den çetelere: Akıbetleri ölüm ve yok oluştur