Karanlık Perinçek’i Eleştiren Herkes ABD Ajanı!

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Aydınlıkçıların lideri Doğu Perinçek, kendisini Madımak olaylarının planlayıcısı olarak gösteren Ahmet Nesin’i ABD ajanı olmakla suçladı.

HAKSÖZ HABER

Aziz Nesin’in oğlu Ahmet Nesin, "Madımak katliamını planlayan Doğu Perinçek’tir. Hadi Perinçek bir Sivas Madımak hesaplaşması yapalım. Eğer cesaretin varsa." sözleriyle Perinçek’i suçlamıştı.

Doğu Perinçek ise yaptığı açıklamada, kendisini suçlayan Nesin’i FETÖ ve PKK’nın işbirlikçisi ve ABD ajanı olmakla suçladı.

Perinçek, kendisini eleştiren herkese adeta klasikleşmiş “FETÖ ve PKK işbirlikçisi” ve “ABD ajanı” retoriğiyle cevap veriyor.

Türkiye’deki çoğu karanlık meselede Perinçek’in adının geçmesi tesadüf mü? Ya da ABD mi sırf Mao’ya hayran diye Perinçek’i rahat bırakmıyor?

Gündem Haberleri

Laik-Kemalist tayfanın "Din" hazımsızlığı bitmek bilmiyor!
CHP'li Uşak Belediye Başkanı 21 yaşındaki personelle otelde basıldı!
Cuma Hutbesi'nde tevekkül uyarısı: Önce tedbir sonra dua
Marmaris belediyesine rüşvet operasyonu: 3 gözaltı
CHP'li Uşak Belediyesine rüşvet operasyonu: 11 gözaltı