İsrail Polisi Batı Şeria'da Bir Filistinliyi Vurdu

Batı Şeria'nın El-Halil kentinde, "Yahudi yerleşimciyi bıçaklayarak ağır yaraladığı" iddia edilen Filistinlinin, İsrail polisi tarafından vurulduğu bildirildi.

Siyonist Polis Sözcüsü Micky Rosenfeld yaptığı yazılı açıklamada, El-Halil kentinde Yahudi yerleşimciyi bıçakladığı iddiasıyla bir Filistinlinin polisler tarafından vurulduğunu belirtti.

Yahudi yerleşimcinin hastanede tedavi edildiği belirtilen açıklamada, vurulan Filistinlinin sağlık durumuna ilişkin ise bilgi verilmedi. 

İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları ve Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınları nedeniyle bölgede gerginlik giderek artarken, Ekim ayı başından bu yana katledilen Filistinlilerin sayısının 115'e ulaştığı ve aynı dönemde 21 İsraillinin de öldüğü belirtiliyor.

AA

Filistin Haberleri

Hamas: İsrail ateşkesi ihlal ediyor, Refah kapısı açılmalı
Gazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdi
Gazze'de 42 bin kişi hayat boyu bakıma muhtaç
Biz ölmedik burdayız! Gazze'de 54 çift için toplu düğün gerçekleştirildi
Katil İsrail, iki yıl boyunca Gazze ve Batı Şeria'da 316 arkeolojik ve tarihi alanı hedef aldı