İşgalci İsrail Batı Şeria'da Filistin Güvenlik Merkezine Ateş Açtı

Batı Şeria'da bir güvenlik merkezine düzenlenen İsrail saldırısında bir Filistinli güvenlik görevlisi yaralandı.

AA muhabirine açıklama yapan Nablus Valisi İbrahim Ramadan, Batı Şeria'da bir güvenlik merkezine düzenlenen İsrail saldırısında bir Filistinli güvenlik görevlisinin yaralandığını söyledi.

"İsrail üç taraftan ateş açtı"

İsrail askerlerinden bir grubun bu gece Nablus'a baskın düzenlediğini dile getiren Ramadan, Önleyici Güvenlik Merkezi'ni ablukaya alan İsrail askerlerinin merkezi hedef alarak üç taraftan ateş açmaya başladıklarını vurguladı.

Ramadan, saldırının gerekçesiz olarak Filistinli güvenlik görevlilerini hedef aldığını, olayda bir güvenlik görevlisinin elinden yaralandığını belirtti.

Olayı tehlikeli bir gelişme olarak niteleyen Ramadan, saldırı sonrasında İsrail askerlerinin geri çekildiğini kaydetti.

Filistin Haberleri

Filistinli gazeteci: Bir ağrı kesiciden bile mahrum bırakıldım
Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler Batı Şeria’da Filistinlilerin araç ve evlerine saldırdı
İşgal zindanları işkence ve insanlık dışı uygulama merkezleri durumunda
BM raporunda İsrail saldırılarında Filistinli çocukların yaşadıklarına ilişkin sarsıcı tanıklıklar yer aldı
"Sarı Hat" Gazze’ye yaklaşıyor