İşgal güçleri son 24 saatte 44 Gazzeliyi katletti

Katil İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu 44 Filistinli şehid oldu.

Gazze Şeridi'ndeki Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İsrail, 20 Eylül Cuma sabahından bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik çok sayıda hava saldırısı gerçekleştirdi.

Saldırılarda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu 44 Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 795’i çocuk, 11 bin 378’i kadın olmak üzere 41 bin 272 Filistinli öldü, 95 bin 551 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de 7 Ekim'den bu yana İsrail askerleri ile Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında 716 Filistinli hayatını kaybetti.

Filistin Haberleri

Hamas'tan Filistinli esirlere tıbbi ihmal politikasına tepki
Katil İsrail saldırısı nedeniyle Gazze'de 500 bin kişi içme suyundan mahrum kaldı
Siyonistlerin Gazze'de kurduğu çeteler birbirine girdi!
Toprak Günü anma etkinliği: Barbarah’da olanlar Cebaliya’da da yaşandı
Toprağı halktan ayırmak, İsrail’in sömürgeci genişlemesini desteklemektedir