İşgal Güçleri Batı Şeria'da 2 Filistinliyi Yaraladı

İşgalci İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan bir mülteci kampına düzenlediği baskında, 2 Filistinliyi gerçek mermiyle vurarak yaraladı.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, İsrail güçleri, Nablus kentinin doğusundaki Balata Mülteci Kampı'na baskın düzenleyerek bir Filistinliyi gözaltına aldı. 

İşgalci İsrail güçlerinin, baskına tepki gösteren Filistinlilerin üzerine gerçek mermiyle ateş açması sonucu, biri bacağından diğeri de ayağından olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Gözaltına alınan Filistinlinin kimliği ve neden gözaltına alındığına ilişkin ise açıklama yapılmadı.

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'da belde ve köylere sık sık baskınlar düzenleyerek çeşitli iddialarla Filistinlileri gözaltına alıyor.

Filistin Haberleri

Soykırımcı İsrail Meclisi'nden skandal yasa tasarısına onay
Netanyahu, AB'nin Filistin topraklarını gasbeden İsraillilere yaptırım kararına tepki gösterdi
İşgalci İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait 40 dükkanı yıktı
Şehid Abdullah Neccar ve Şehid Nidal Süleyman’ın yeni görüntüleri yayınladı
"Bizi Abbas değil, Gazze’nin mücahidleri temsil ediyor!"