Irkçı Ümit Özdağ bugün kimlik kontrolüne başladı, yarın ne yapacak?

​​​​​​​Türkiye’de sığınmacılara dönük bir çok provokasyonun başmüsebbibi Ümit Özdağ bu defa suç işleyerek sığınmacıların işyerini basıp kimlik kontrolüne başladı.

HAKSÖZ HABER

Türkiye’nin sığınmacılara dönük provokasyonların liderliğini üstlenen Ümit Özdağ, Suriyeli bir sığınmacının İzmir’deki kuyumcu dükkanını kolluk kuvveti gibi basarak vergi levhasını ve kimlik bilgilerini kontrol etti.

Bir ajan kıvamında kuyumcuda Suriyeli esnafın yüzüne gülen Özdağ, sosyal medya hesabında ise kuyumcuları hedef gösterdi.

Polis ve Maliye bakanlığı memurlarının yetkisinde olan ve belli kuralları olan bir işlemi yasadışı bir şekilde kullanan Özdağ, hakkında adli kurumların nasıl bir işlem yapacağını merakla bekliyoruz.

Dün iftira ve provokasyonlarıyla birçok ırkçı saldırıya sebep olan Özdağ, bugün kimlik kontrolüne başlamışsa, yarın ne yapacağını kamuoyunun düşünmesini istiyoruz.

Hukuk Haberleri

KVKK'den belediyelere "canlı yayın" uyarısı
Yusuf Ziya Gümüşel hakkında tahliye kararı verildi
Gürlek: Yargı paketi ayrı, Terörsüz Türkiye süreci ayrı yürüyor
Mustafa Kemal'e eleştiriye hapis, camide fuhşa özgürlük!
Özbekistanlı muhacir Ruziev Yusuf için adalet çağrısı